Dressuur Talent Berlicum

Dressuur Talent Berlicum is een wedstrijd voor jonge dressuurpaarden, voorheen bekend als Stal van de Sande DressuurTalent. Inmiddels zijn wij een gevestigde naam in de jonge paarden competities. In onze prachtige accommodatie in Berlicum zijn de omstandigheden optimaal om de paarden voor te stellen aan de deskundige jury die de vier- en vijfjarige paarden beoordeeld op hun gangen, aanleg en exterieur. De beste paarden komen terug in de finale waar zij worden overgereden door een professionele ruiter of amazone. Naast de goede paarden die te bewonderen zijn organiseren wij ook meerdere clinics en shows gedurende het evenement en staat de wedstrijd garant voor een gezellige dag uit door de uitstekende sfeer die er hangt.

In 2019 vindt het evenement voor het eerst plaats onder de naam Dressuur Talent Berlicum. De voorgaande vier edities onder de naam Stal van de Sande Dressuur Talent waren zeer succesvol. Meerdere paarden die in de finale van deze wedstrijd hebben gelopen schitteren nu in de wedstrijdsport op de hogere niveaus.

Naast een nieuwe naam hebben we dit jaar ook een nieuwe hoofdsponsor, namelijk HorsePoint International. Zij vertegenwoordigen merken als Kingsland, Esperado en NAF. Wij zijn erg blij met hun ondersteuning. En ook dit jaar gaan we er weer een groots evenement van maken.

De organisatie van de wedstrijd is al meerdere jaren een samenwerking tussen RV de Cowboys en KWPN Midden Brabant Noord. Door de krachten van beide partijen te bundelen, lukt het ons ieder jaar weer om beter, groter en gezelliger te worden. Het aantal deelnemers groeit, de prijzen die beschikbaar worden gesteld zijn royaal en de organisatie tijdens de wedstrijd verloopt strak.

About Admin285

Close